SALMEMARATON

Det er efterhånden et par år siden, at vi sluttede med at synge alle salmebogens salmer. Nu er turen kommet til 100 salmer – et tillæg. Første gang er i Ejby kirke den 12. september kl. 17.00 – 18.45. Der kan læses mere om arrangementet på www.4kirker.dk (https://www.4kirker.dk/event/4399052)

Kirkehøjskole

Tro - Skam, helbredelse og tre koner!

Troen er en altomfattende virkelighed, der kan rumme vores eksistens med skam, sygdom og tab, og den kan spille positivt ind i forhold til vores helbred og livsforhold.

Troen spejles i det poetiske sprog, skuespil og det levende ord.

Kirkehøjskolen byder velkommen til en sæson med fokus på eksistens og tro.

Se også hjemmesiden: www.kirkehojskole.dk

1. lørdag 6. oktober 2018 kl. 9.00-12.00

Vingeslag – pinsen i ord og billeder v. Peter Madsen, tegneserieforfatter. Velkommen til en tur i Peter Madsens værksted, hvor han fortæller om sine bøgers virkemidler – her med fokus på den nye bog VINGESLAG.

Balslev Forsamlingshus, Granlyvej 1, 5592 Ejby

2. lørdag 10. november 2018 kl. 9.00- 12.00

Menneskets ondskab og livets godhed v. Bjørn Rabjerg, Aarhus Universitet. I dette foredrag introduceres teologen og filosoffen K.E. Løgstrups liv og samtid samt hovedbegreberne i hans tænkning: den etiske fordring og de suveræne livsytringer.

Asperup Sognehus, Kirkestræde 1, 5466 Asperup

FDF i Gamborg

FDF Gamborgs børnearbejde er pt. hvilende.

Bestyrelsesformand FDF Gamborg

Jette Holm Rosendal