Ny konfirmationsdato 2020

# Nyt fra menighedsrådene
Udgivelsesdato Udgivet af Jette Holm Rosendal, torsdag d. 19. marts 2020, kl. 07:43
Ny konfirmationsdato 2020

Den 18. marts meldte alle biskopper ud: "Alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse, nye datoer fastsættes lokalt så hurtigt som muligt. Denne beslutning træffes nu for at give afklaring for både familier og ansatte."

Konfirmationerne i Kauslunde kirke er blevet flyttet til søndag den 7. juni 2020

Kl. 9.30 konfirmeres 7.a

Kl. 11.00 konfirmeres 7.b

Vi er helt bevidste om, at dette bringer uro og meget ekstra arbejde ind i enhver familie, der har et barn, der skal konfirmeres. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få nogle festlige konfirmationsgudstjenester - når det igen er muligt at samles og være sammen om at fejre årets konfirmander.

Har man brug for yderligere information, så kontakt sognepræst Jette Holm Rosendal.