En påskehilsen fra Gamborg Menighedsråd.

# Nyt fra menighedsråd Gamborg
Udgivet mandag d. 6. april 2020, kl. 12:49

I det sidste kirkeblad sluttede jeg af med Glædelig Forår. Sikke et forår det er blevet - med kirkelukning.  Det havde vi ikke lige set komme. Men forår det er det, og påsken står for døren. Selvfølgelig vil vi også fra menighedsrådets side gøre, som vores statsminister og dronning siger, holde lukket, holde afstand osv. Det betyder, at vi ikke holder menighedsrådsmøder rent fysisk, men via mail, og det fungerer. Vi glæder os til engang, vi kan mødes igen og få et møde med fuld dagsorden osv.

På kirkegården har vi fået personalet på arbejde igen. Det er rigtig dejligt, og kirkegården bliver fin til påske, tak for det. Heldigvis har vi alle mulighed for at gå en tur på kirkegården, føle stilheden og lade tankerne flyve og nyde stedmoderblomsterne i smukke farver, bare vi husker at holde afstand.

Kirken er låst af, en mærkelig fornemmelse ikke at kunne gå derind og ikke at kunne holde gudstjeneste. Vi glæder os rigtig meget til vi igen kan mødes i kirken, finde ”vores” plads og nyde præsten, organisten og kirkesangeren, der hver især bidrager med det vi holder af, hver for sig og sammen.

Den digitale verden, tv og radio hjælper os i denne tid. Rigtig mange steder kan vi se/høre gudstjenester, finde digitale hilsner fra præster, ord, andagter, salmer og det er også en måde at være sammen på, og som sædvanlig er vores præst ikke længere væk end et telefonopkald.

Rigtig glædelig påske med ønsket om alle kommer godt igennem coronakrisen.

På forhåbentlig snart  glædeligt gensyn i kirken

Gamborg Menighedsråd.

Ellen Rasmussen